Go back

Focus op de wedstrijd graag!

tekst en foto: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren wenst zich te distantiëren van de negatieve berichtgeving over onze club en haar bestuursleden. Andermaal werden we vandaag, helemaal naast de kwestie, geconfronteerd met zaken en conclusies die compleet ongegrond werden gepubliceerd.

Daarom willen we nogmaals met klem benadrukken dat het bestuur te allen tijde correct en fair heeft gehandeld. Dat was gisteren zo, morgen zal dat niet anders zijn. We willen daarom alle media en voetballiefhebbers vragen om het sportieve luik voortaan voorrang te geven. Uiteindelijk zijn we met z’n allen verliefd geworden op dit spelletje door de zaken die op het veld gebeuren. We hebben het volste vertrouwen in het correcte verloop van het onderzoek. Een onderzoek dat nog steeds door het gerecht wordt gevoerd, niet in de media.