Go back

Freethielnieuws (03/01): stage San Pedro del Pinatar | blessurenieuws

tekst en foto: Martijn De Jonge

Zaterdagochtend vertrekt onze A-kern op stage naar San Pedro del Pinatar. In totaal zullen 24 spelers en 4 doelmannen meereizen op winterstage. Tobias Salquist, Rafidine Abullah en Lamine Ndao zullen niet meereizen naar Spanje. Voor de drie spelers wordt in deze transferperiode een oplossing gezocht.

Davy Roef, Kevin Debaty, Anthony Swolfs, Lars Bleijenberg, Milan Massop, Valtteri Moren, Karlo Lulic, Aleksandar Boljevic, Djihad Bizimana, Francesco Forte, Floriano Vanzo, Beni Badibanga, Louis Verstraete, Denzel Jubitana, Paul Keita, Eric Asomani, Oscar Threlkeld, Alexis Gamboa, Daan Heymans, Nana Opoku Ampomah, Maximiliano Caufriez, Davino Liessens, Aleksandar Vukotic, Daam Foulon, Apostolos Vellios, Jur Schryvers, Tuur Dierckx en Din Sula stappen zaterdagochtend op het vliegtuig.

Francesco Forte reist dan wel mee naar Spanje, maar hij zal daar vooral individueel werk moeten verrichten. De Italiaanse spits brak zijn kleine teen van de rechtervoet in het absolute slot van de wedstrijd op Anderlecht. Loopwerk zal hij kunnen doen, maar contact en echte sprints zal hij een tweetal weken links moeten laten liggen.