Go back

FREETHIELNIEUWS (21/01): JONGE LEEUWEN TEGEN ZULTE WAREGEM | MILAN MASSOP

Tekst & Foto : Valy Van de Merlen

Beloften
Vanavond spelen de troepen van Jonas Ivens tegen Zulte Waregem.

De Jonge Leeuwen krijgen enkele versterkingen van de A-kern. Zo zal Anthony Swolfs in doel plaatsnemen en staan ook Davino Liessens, Eric Asomani, Beni Badibanga, Alexis Gamboa, Denzel Jubitana, Paul Keita, Floriano Vanzo, Anthony Swolfs en Tuur Dierckx op het wedstrijdblad. De wedstrijd gaat door op het kunstgrasveld. De aftrap is voorzien om 19.30 uur.

A-kern
Onze andere A-kernspelers krijgen vandaag een rustdag. Morgenvroeg worden ze terug op de club verwacht. Om 10.00 uur staat de eerste training gepland. Het volledige trainingsschema kan u hier terugvinden.

Milan Massop
Het bondsparket deed geen voorstel tot schorsing voor kapitein Milan Massop. Onze kapitein zal zich binnenkort moeten verantwoorden in Brussel.