Go back

Freethielnieuws (22/01): Jonge Leeuwen verliezen zwaar | schorsing Milan Massop

tekst en foto: Martijn De Jonge

Gisteravond speelde de beloftenploeg van Waasland-Beveren tegen Zulte Waregem. Het werd 0-4 voor de bezoekende ploeg na een heel zwakke eerste helft van geel-blauw. Na een handvol minuten stond W-Beveren al twee doelpunten in het krijt. Aan de rust stond de eindstand al op het bord. De tweede helft hield W-B stand, maar werd er weinig klaargespeeld. Een teleurstellende partij van geel-blauw. Volgende trekken de Jonge Leeuwen van Jonas Ivens naar KV Kortrijk.

De oproeping van Milan Massop wordt, door de slechte weersomstandigheden, uitgesteld naar komende vrijdag. Dan wordt beslist of onze kapitein al dan niet wordt geschorst. Van zodra een beslissing wordt genomen, publiceren we het ook op onze website.