Go back

MINI-ABONNEMENTEN NU VERKRIJGBAAR!

tekst en afbeelding: Valy Van de Merlen

Het seizoen is halfweg. Ervan uitgaande dat we na de reguliere competitie in Play-Off II uitkomen, spelen we dit seizoen 20 thuiswedstrijden. Tien zijn daar intussen van gepasseerd, nog tien hebben we te gaan: vijf in de reguliere competitie (Cercle Brugge, KRC Genk, AA Gent, KV Kortrijk en Zulte Waregem) en vijf in de play-offs. Voor de resterende tien wedstrijden op de Freethiel, kunnen onze supporters vanaf heden voordelige mini-abonnementen nemen. Voor amper €75 maak jij als volwassen supporter de seizoensontknoping van jaargang 2018-2019 mee vanop de eerste rij!

Het uitgangspunt is simpel: wie in het begin van het seizoen geen abonnement genomen heeft maar wel regelmatig naar de Freethiel komt, kan nu heel wat uitsparen door een mini-abonnement te nemen voor de resterende duels in de terugronde en Play-off II. De prijzen zijn een stuk voordeliger dan de losse ticketverkoop, maar jaarabonnementen blijven uiteraard het voordeligst.

Hieronder vind je een prijsoverzicht van al onze mini-abonnementen. Voor meer informatie kan je steeds terecht op het secretariaat. Bel naar +32 3 750 25 00 of stuur een mailtje naar info@waasland-beveren.be. De openingsuren van het secretariaat kan je hier vinden.

*Klik hier om de prijzen te vergelijken met een jaarabonnement.