Go back

Nieuwjaarsdrink SF op 15 januari

Beste supporters,

Naar goede gewoonte organiseren de supportersfederatie in samenwerking met W-B Community en de club ook dit jaar een jaarlijkse supportersavond/nieuwjaarsdrink. Deze informatieve en gezellige avond zal plaatsvinden op dinsdag 15 januari 2019. Supporters zijn welkom vanaf 19.00 uur, de officiële start is om 19.30 uur. Net als vorig jaar zal de supportersavond doorgaan in de Business Club van Waasland-Beveren. Het is het ideale moment om al jouw vragen te stellen aan de aanwezige sportieve leiding en spelers van Waasland-Beveren.  Gastsprekers tijdens deze supportersavond zijn Louis Verstraete, Davy Roef en coach Adnan Custovic.

Alle supporters zijn welkom en mogen reeds vooraf de vragen waarmee ze zitten naar sf@waasland-beveren.be sturen. Op die manier vergroot je voor jezelf je kans dat jouw vraag zeker aan bod komt komende dinsdag.

 

Tot dan!

Van Dorsselaere Davy
voorzitter SF