Go back

Sporting Charleroi – Waasland-Beveren (26/01): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren trekt zaterdagavond naar het Stade du Pays van Charleroi voor speeldag 23. De wedstrijd wordt om 18.00 uur afgetrapt. Scheidsrechter Kevin Van Damme is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Ticketing

Waasland-Beveren krijgt van Sporting Charleroi 1200 plaatsen ter beschikking. Er zijn geen staanplaatsen voor de bezoekers, alle plaatsen zijn dus zitplaatsen. Een volwassene betaalt 17 euro voor een ticket, een kind (jonger dan zestien jaar) betaalt tien euro om het stadion te betreden.

De tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar aan het onthaal van het Freethielstadion. Je kan nog tot en met vrijdag terecht op de Freethiel tussen 9.00 uur en 17.00 uur. De loketten in Charleroi zullen ook geopend zijn vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd. De combiregeling is niet van kracht.

Supportersfederatie

De volgende supportersclubs leggen een bus in richting Henegouwen.

  • Beverboys | vertrek om 16.00 uur
  • De Groene | vertrek in Vrasene om 15.15 uur en in Melsele om 15.45 uur
  • De Zuute | vertrek in Gooreind om 15.00 uur en in Hemiksem om 15.45 uur
  • Moet Kunnen | vertrek om 15.30 uur
  • Sportief & WB United | vertrek in Beveren om 15.45 uur en in Sint-Niklaas om 16.00 uur