Go back

Waasland-Beveren versterkt zich met Stefan Milosevic

tekst en foto: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren heeft een eerste inkomende wintertransfer gerealiseerd. Het neemt Stefan Milosevic over van FK Iskra Danilovgrad, een Montenegrijnse eersteklasser. De 22-jarige aanvaller tekent een contract voor 3,5 seizoenen op de Freethiel. Milosevic koos voor het rugnummer 99.

Magistrale cijfers kon de Montenegrijnse aanvaller voorleggen. Hij scoorde dit seizoen reeds negen doelpunten in vijftien wedstrijden. Laat het duidelijk zijn dat hij over scorend vermogen beschikt, net hetgene waar geel-blauw naar op zoek gaat in deze wintermercato.

Stefan startte zijn professionele voetbalcarrière in de Montegrijnse hoofdstad bij Buducnost Podgorica. Na omzwervingen bij Rudar Pljevlja, FK Lovcen en Kom Podgorica kwam hij uiteindelijk bij Iskra Danilovgrad terecht, waar hij zijn start dus allesbehalve miste. Milosevic was gewild in deze transferperiode, maar koos toch voor Waasland-Beveren als eerste Europese avontuur. We zijn uiteraard heel opgetogen met z’n keuze en hopen snel veel van z’n kwaliteiten te kunnen zien. We doen er met z’n allen alles aan om hem zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen, we houden jullie op de hoogte.

Welkom op de Freethiel, Stefan!