Go back

Freethielnieuws (11/02): Jonge Leeuwen vanavond tegen Excel Mouscron | blessurenieuws

Jonge Leeuwen

De beloften van Waasland-Beveren spelen vanavond tegen de beloften van Excel Mouscron. De wedstrijd wordt op gang getrapt om 19.30 uur. De wedstrijd zal doorgaan op het A-veld van het Freethielstadion. Uiteraard krijgen onze abonnees opnieuw gratis toegang. Acht A-kernspelers komen de rangen versterken vanavond.

Selectie:

 • Gerben Van Hove
 • Kevin Debaty
 • Dani Van Spittael
 • Flo Van Noten
 • Yassin Ben Omar
 • Vincent Aps
 • Mauro Trari
 • Quiten Claeys
 • Souhail Zarouli
 • Yumit Ahmed Mustafa
 • Arne Knollenburg
 • Luc N’Tima
 • Davino Liessens
 • Tuur Dierckx
 • Alexis Gamboa
 • Denzel Jubitana
 • Karlo Lulic
 • Stefan Milosevic
 • Apostolos Vellios

Blessurenieuws

Aleksandar Boljevic trainde vandaag opnieuw individueel bij de kinesisten. Nana Opoku Ampomah ondergaat morgen verder onderzoek om de ernst van zijn blessure in kaart te brengen. De overige kernspelers, op diegene die vanavond in actie komen na, hadden vandaag een vrije dag.