Go back

Freethielnieuws (14/02): blessurenieuws | pluim voor de jeugdwerking

tekst en foto: Martijn De Jonge

Nana Opoku Ampomah revalideert verder en deed indoor revalidatie-oefeningen. Aleksandar Boljevic ging voor het eerst sinds zijn blessure opnieuw het veld op. Groepstrainingen moest hij nog aan zich voorbij laten gaan, maar individueel loopwerk deed hij wel al. Verwacht wordt dat hij morgen kan aansluiten bij de groep.

Saba Chincharauli, actief bij de Beverse U18, is opgeroepen voor de nationale U17 van Georgië. Hij speelt begin maart twee wedstrijden tegen Oostenrijk. De verdediger speelde ongeveer een jaar geleden al eens twee wedstrijden met de nationale jeugdploeg. Bovendien is ook Yumit Ahmed Mustafa opgeroepen voor zijn nationale ploeg. Hij sluit binnenkort aan bij de Bulgaarse selectie van de U19. Opnieuw een mooi compliment voor onze geel-blauwe jeugdwerking. Gefeliciteerd, mannen!