Go back

Freethielnieuws (26/02): Jonge Leeuwen verliezen | blessurenieuws

tekst en foto: Martijn De Jonge

Gisteravond verloren de beloften de thuiswedstrijd van KV Oostende. Het werd 1-2 op de Freethiel. Apostolos Vellios scoorde het enige doelpunt voor Waasland-Beveren. Geel-blauw stond heel snel een doelpunt in het krijt. Nadien duwde W-B het gaspedaal wat in, maar toch erg grote kansen kwam het niet. Een ijverige Tuur Dierckx bleek wel gevaarlijk en kon ei zo na Stefan Milosevic bedienen. De Montenegrijn draaide goed weg, maar trof de verste staak. Na de rust ging het tempo wat liggen en waren het de bezoekers die opnieuw konden scoren. Ondertussen misten Denzel Jubitana, Dierckx en Vellios nog kansen langs geel-blauwe kant. Uiteindelijk kon die laatste toch scoren vlak voor tijd. Gelijkmaken lukte niet meer; de eindstand werd 1-2.

Daam Foulon, Karlo Lulic en Nana Opoku Ampomah trainden nog individueel. Davy Roef trainde vandaag opnieuw mee, maar deed het nog rustig aan.