Go back

Freethielnieuws (28/02): blessurenieuws | W-B jeugd verlaat Puyenbeke

tekst en foto: Martijn De Jonge

Nana Opoku Ampomah ontbrak vandaag op de Freethiel. De Ghanese flankaanvaller is ziek en is aan zijn bed gekluisterd. Karlo Lulic mocht vandaag voor het eerst opnieuw op het terrein. Hij werkte samen met de kinesitherapeut verder aan zijn comeback. Daam Foulon ging naar de kinépraktijk met zijn individueel programma en naar het zwembad.

Waasland-Beveren stopt vanaf volgend seizoen met de jeugdwerking op de site Puyenbeke in Sint-Niklaas. De provinciale jeugd zal vanaf dan op de Freethiel te Beveren actief zijn. Het bestuur van Waasland-Beveren en het stadsbestuur van Sint-Niklaas is in overleg om een oplossing te zoeken voor de regionale jeugd. Waasland-Beveren wil zich meer focussen op de jeugdwerking en heeft een methodiek opgesteld die gespitst is op betere opvolging en betere communicatie. Daarom is het van een enorm groot belang dat er slechts op één locatie wordt gewerkt. Uiteraard zullen we de jeugdspelers niet in de kou laten staan en ervoor zorgen dat voor iedere speler dé ideale oplossing wordt gevonden.