Go back

STVV – Waasland-Beveren (09/02): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren trekt op speeldag 25 naar Limburg voor de confrontatie met STVV. De aftrap op Stayen is voorzien om 20.00 uur. Scheidsrechter Erik Lambrechts is aangeduid om de wedstrijd te leiden.

Ticketing

STVV voorziet voor de bezoekende supporters 1360 plaatsen in het stadion. Er zijn 784 zitplaatsen beschikbaar en 576 staanplaatsen. Een volwassene betaalt vijftien euro voor een staanplaats; kinderen jonger dan twaalf jaar betalen vijf euro minder. Een zitplaats op Stayen kost voor een volwassene twintig euro. Een kind jonger dan twaalf betaalt de helft. Rolstoelgebruikers kunnen hun ticket aanvragen via onze ticketingverantwoordelijke Sietse (sietse@waasland-beveren.be). Er is geen combiregeling van kracht.

Supportersfederatie

Volgende supportersclubs leggen een bus in naar Stayen:

 • Beverboys
  • vertrek om 17.45
 • Groene
  • vertrek om 17.30 in Vrasene en 18.00 in Melsele
 • Moet Kunnen
  • vertrek om 17.30
 • Freethielvrienden
  • vertrek om 17.45
 • WB United | Sportief
  • vertrek om 17.30 in Sint-Niklaas en 17.45 in Beveren

Reisweg

Vanuit Antwerpen – E313 richting Luik – afrit 28 (Hasselt-Zuid – Sint-Truiden). Deze expressweg moet je gewoon blijven volgen. Je passeert onder meer Alken en Zepperen/Kortenbos. Deze weg sluit aan op de ring rond het hartje van Sint-Truiden.

Oriëntatiepunten: garage Mercedes Claes en later Delhaize (beiden linkerkant). Blijf volgen tot je aan de afrit Tienen komt. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding Luik-Brussel). Aan de rechterkant ligt de Belgische Fruitveiling. Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor. Stayen ligt aan de rechterkant.

Parkeergelegenheid is op de Haspengouwlaan t.h.v. de ingang van tribune Zuid.