Go back

W-B steunt ‘de Klaproos’

Tekst & Foto: Martijn De Jonge

We communiceerden het reeds eind december. Samen met partner RemoFrit droeg Waasland-Beveren haar steentje bij voor het goede doel. De Klaproos, een opvangtehuis voor mensen met een beperking, was het goede doel waarvoor werd gekozen op de Freethiel.

Op woensdag 20 februari 2019 gingen trainer Adnan Custovic en spelers Daam Foulon, Davy Roef en Aleksandar Boljevic naar het opvangtehuis om daar samen met bestuursleden Walter Clippeleyr en Jozef Van Remoortel de mooie cheque te gaan overhandigen.

Na de derby tegen Sporting Lokeren op 22 december gingen onze horecamedewerkers rond om frietjes te verkopen in onze Business Lounges. De klanten mochten een vrije bijdrage geven; we zetten dus volop in op solidariteit. De opbrengst van die vrije bijdrages gingen integraal naar De Klaproos. Het leverde een heel mooie som op die Waasland-Beveren naar boven afrondde. De geel-blauwe delegatie kon uiteindelijk €2000 schenken aan vzw De Klaproos.