Go back

Waasland-Beveren gaat verder met huidige staf

tekst: Martijn De Jonge | foto: Jean Bonjean en Geert Franquet

Waasland-Beveren kiest voor continuïteit. Na positieve gesprekken met alle stafleden werd dan ook beslist om met Adnan Custovic en zijn assistenten verder te werken. Geel-blauw gelooft keihard in het werk van de Bosnische trainer en zijn team.

Geel-blauw en Adnan Custovic startten in november 2018 aan een verhaal met maar één doel: de degradatie ontlopen. In een moeilijk seizoen, dat gaan we niet ontkennen, slaagde de coach erin om de juiste elementen aan deze ploeg aan te reiken. Hij slaagde erin om voetbal én vertrouwen in deze groep te pompen. Een geweldige maand december met een winstdrieluik tegen Club Brugge, Antwerp en Lokeren was daarvan het mooiste bewijs. Bovendien legde Waasland-Beveren ook KAA Gent over de knie in het eigen Freethielstadion.

Adnan Custovic krijgt nu, samen met zijn assistenten, de kans om ook in het seizoen 2019-2020 mooie momenten te schenken aan onze supporters. Dirk Geeraerd (assistent), Jonas Ivens (assistent en beloften) Eric Dehaeseleer (physical coach), Gerry Oste (doelmannen) en Mario Ballegeer (video-analyse) zullen hem hierin ondersteunen.