Go back

Freethielnieuws (18/03): kalender play-offs bekendgemaakt

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

De kalendercommissie van de Koninklijke Belgische voetbalbond heeft deze middag de kalender bekendgemaakt van de play-offs. Gisteren ontdekten we reeds in welke groep we terechtkwamen. Sinds vandaag weten we ook op welke momenten de wedstrijden zullen worden afgewerkt. Hieronder kan je een overzicht vinden. Een eventuele finalewedstrijd tegen de winnaar van de andere poule vindt plaats op woensdag 22 mei 2019. De strijd om een Europees ticket tegen de vierde of vijfde van Play-Off I wordt gespeeld op zondag 26 mei 2019.

De abonnementen van de reguliere competitie lopen gewoon door, die blijven dus geldig in de nacompetitie. Mensen die geen abonnementen aankochten, kunnen aan een voordelig tarief een miniabonnement aankopen voor de play-offcompetitie. Meer informatie over de miniabonnementen wordt morgen op de website aangekondigd.

De kalender: