Go back

Freethielnieuws (19/03): Miniabonnementen te koop op Freethiel | Jonge Leeuwen verliezen

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Regeling miniabonnementen POII

Waasland-Beveren stelt vanaf morgen miniabonnementen voor de play-offcampagne te koop. Zo kan je in alle vakken, uitgezonderd de businesstribune, de vijf tickets aankopen aan een heel voordelig tarief. Je betaalt voor vijf thuiswedstrijden de prijs van drie thuiswedstrijden. Zo betaal je zestig euro in alle zittribunes (exclusief B) en 45 euro voor de staantribune. Supporters die reeds een abonnement hadden voor de reguliere competitie, hoeven helemaal niets te ondernemen. Het abonnement blijft gewoon geldig. 

De miniabonnementen zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 20 maart tijdens de openingsuren van het secretariaat. Die kan je hier raadplegen.

Jonge Leeuwen gaan kansloos onderuit tegen KVK

Gisteravond speelden de beloften van Waasland-Beveren opnieuw competitievoetbal in het Freethielstadion. De Jonge Leeuwen, onder leiding van Jonas Ivens, gingen met 0-2 onderuit tegen de Jonge Kerels uit Kortrijk. Geel-blauw, met A-kernspelers Anthony Swolfs, Davino Liessens en Eric Asomani, konden geen vuist maken en gingen kansloos onderuit. De bezoekers maakten zowel voor als na de pauze één doelpunt.