Go back

Freethielnieuws (27/03): oefenpot Jonge Leeuwen | balans internationals

tekst en foto: Martijn De Jonge

Vanavond spelen onze Jonge Leeuwen een oefenpot tegen KV Mechelen. De wedstrijd zal om 19.00 uur afgewerkt worden op het kunstgrasveld aan het Freethielstadion. De wedstrijd is gratis te bekijken.

Alle internationals zullen morgen opnieuw op de club zijn. Valtteri Moren kwam niet in actie voor Finland. Jur Schryvers viel na 64 minuten in voor Jong België in de verloren wedstrijd tegen Denemarken (3-2). Djihad Bizimana verloor met Rwanda tegen Ivoorkust met zware 3-0 cijfers. De middenvelder speelde wel de volledige wedstrijd. Aleksandar Boljevic viel met Montenegro in tegen Bulgarije in minuut 64 (1-1) en in minuut 70 tegen Engeland (1-5). Din Sula ten slotte kwam niet in actie tegen Turkije, maar hij viel na de rust in tegen Andorra met de U21 van Albanië. De spits kon de gelijkmaker (2-2) tegen de netten duwen vlak voor tijd.