Go back

Standard de Liège – Waasland-Beveren (17/03/2019): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren sluit zondagavond de reguliere competitie af op het veld van Standard de Liège. De aftrap in het Stade Maurice Dufrasne, ook wel ‘Sclessin’ genoemd, is voorzien om 18.00 uur. Scheidsrechter Kevin Van Damme zal de wedstrijd in goede banen trachten te leiden.

Ticketing

Er is geen combiregeling van kracht komende zondag. Toch raden we aan om zoveel mogelijk met de supportersbus naar Luik te reizen. Onderaan dit bericht kan je terugvinden welke supportersclubs een bus inleggen voor de confrontatie met de Rouches. Kinderen jonger dan twaalf jaar betalen acht euro voor een zitplaats op Sclessin. Ben je tussen twaalf en achttien jaar, dan betaal je vijftien euro. Volwassenen betalen twintig euro en senioren (60+) betalen vijftien euro. Mindervalide supporters kunnen hun ticket aanvragen via info@waasland-beveren.be. We raden aan om zoveel mogelijk je tickets op de Freethiel te komen halen. Op die manier vermijd je vervelende wachtrijen aan het stadion. Het secretariaat is iedere weekdag open tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Veiligheid & parking

Er zijn geen rugzakken en grote tassen toegelaten in het stadion. Supporters kunnen parkeren op de bezoekersparking.

Supportersfederatie

Volgende supportersclubs leggen een bus in richting Luik:

 • Beverboys
  • Vertrek om 15.30 uur
 • WB United & Sportief
  • Vertrek in Sint-Niklaas om 15.30 uur
  • Vertrek in Beveren om 15.45 uur
 • Moet Kunnen
  • Vertrek om 15.30
 • De Zuute
  • Vertrek in Gooreind om 14.15 uur
  • Vertrek in Hemiksem om 15.15 uur
 • Kaai 26
  • Vertrek om 15.30 uur
 • De Groene
  • Vertrek in Vrasene om 15.30 uur
  • Vertrek in Melsele om 16.00 uur