Go back

WIE IS JOUW SPELER VAN HET SEIZOEN?

Dinsdag 14 mei speelt Waasland-Beveren tegen Zulte Waregem haar laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Naar goede gewoonte huldigen we voor aanvang van de wedstrijd de meest verdienstelijke speler van het voorbije seizoen. Wie deze eer krijgt laten we graag aan jullie over. Onze supporters, partners en medewerkers zijn het hart van deze club en krijgen daarom het laatste woord!

Welke W-B-speler had, in positieve zin uiteraard, het meeste invloed op onze resultaten? Welke Leeuw verdiende door zijn prestaties jouw aandacht en deed je geel-blauw hart sneller slaan? Breng hieronder je stem uit op de speler die volgens jou deze prijs in de wacht moet slepen. Stemmen kan tot maandag 13 mei 18.00 uur. Voor aanvang van de wedstrijd tegen Zulte Waregem zal de verkozen speler zijn trofee overhandigd krijgen.

Stem en win!
Uit de stemmers loten wij drie winnaars uit die de eerste wedstrijd van komend seizoen met een extra gast mogen bijwonen vanuit de businesstribune (incl. toegang tot de business lounge). Dat is niet alles. Wij verloten ook het gesigneerd shirt van de speler van het seizoen! Er mag maar één keer gestemd worden per persoon, er wordt geen rekening gehouden met eventuele dubbele stemmen. Valse stemmingen worden gefilterd. De winnaars worden voor aanvang van de wedstrijd bekend gemaakt.

U kan niet meer stemmen voor de speler van het seizoen.