Go back

Leerlingen OLVG “profs voor één dag” | Op bezoek bij VBS Wonderwijs

Tekst & Foto's: Valy Van de Merlen

Donderdag 9 mei was een drukke dag voor onze communitywerking. Deze voormiddag kreeg onze club het bezoek van vrije lagere school O.L.V. Gaverland, de sportieve winnaar van de W-B Cup 2019. De leerlingen hun prijs: voor één dagje door het leven gaan als een échte profvoetballer. Een strakke training, gegeven door assistent-coach Dirk Geeraerd, een gezonde lunch – pasta natuurlijk – samen met de spelers van W-B en een uitgebreide rondleiding in het Freethielstadion was hun deel.

Meester Hosea: “Deze prijs is echt superleuk voor de leerlingen. Ze hebben een fantastische dag mogen beleven.”

Ook Wonderwijs kreeg bezoek
In de namiddag gingen de deuren van Vrije lagere school Wonderwijs open voor Francesco Forte en Kevin Debaty. VBS Wonderwijs kreeg deze eer als één van de vijf winnaars van de fairplayactie tijdens onze W-B Cup. Forte en Debaty namen op de speelplaats deel aan de wedstrijdjes met de leerlingen. Uiteraard gingen ze nadien nog uitgebreid op de foto en deelden ze handtekeningen uit aan alle leerlingen van de school.

Het was een drukke dag, maar vooral deugddoende dag voor de medewerkers van onze communitywerking. We hebben vandaag absoluut weer heel wat leerlingen uit (groot) Beveren warm gemaakt voor onze club en hun hartje sneller doen slaan.

Fotoreportage
Het beeldmateriaal van vandaag kan je hieronder terugvinden.