Go back

W-B SCOORT OPNIEUW OP SCHOOL

Tekst & Foto's: Valy Van de Merlen

Vorige week kon u via onze website vernemen dat we een bezoekje brachten met enkele spelers aan lagere scholen De Zonnepit uit Vrasene en GBS De Droomwolk uit Kieldrecht. Vandaag mochten de leerlingen van GBS Centrumschool en GBS Kallo zich warm maken voor de komst van enkele spelers.

GBS Centrumschool kreeg het bezoek van onze Finse rots in de branding Valtteri Moren en onze Montenegrijnse goalgetter Stefan Milosevic. Moren en Milosevic werkten samen met de leerlingen een tornooitje af op de speelplaats. Nadien kregen de leerlingen nog alle tijd voor handtekeningen en supercoole foto’s te nemen.

In Kallo waren Nana Opoku Ampomah en Djihad Bizimana de helden van de dag. Na een wedstrijdje in de sporthal bezochten ze alle klasjes van de school. We hebben vandaag weer heel wat lachende en blije gezichtjes gezien en hopelijk heel wat geel-blauwe hartjes gewonnen!

Laatste schoolbezoek
Donderdag 9 mei trekken we naar Haasdonk. Want dan bezoeken we de Vrije basisschool Wonderwijs.

Fotoreportage
Het beeldmateriaal van onze schoolbezoeken van vandaag kan je hieronder terugvinden.