Go back

Dag 1 stage Hoenderloo: zweten en puffen

tekst en foto: Martijn De Jonge

Dag één van de zomerstage van Waasland-Beveren is achter de kiezen. Het werd een snikhete dag onder de Nederlandse zon. Adnan Custovic anticipeerde meteen en verlegde de avondtraining van 16.30 naar 18.00 uur.

Er werd keihard getraind, zoals het ook hoort op een stage. Pass- en trapvormen, balbezitvormen en wedstrijdjes werden goed verteerd. De afsluitende fysieke prikkel was lastig, maar vele spelers stegen boven zichzelf uit.

Dag één van de stage was ook meteen de vuurdoop van nieuwbakken keeperstrainer Sven Van Der Jeugt. Hij nam doelmannen Kevin Debaty en Brent Gabriël meteen onder zijn vleugels. Bovendien kregen zij ook gezelschap van jonkies Gerben Van Hove en Keno Jacobs.

Daam Foulon krijgt alleszins de ‘parel van de dag’ achter zijn naam…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@daamfoulon krijgt het pareltje van de dag achter zijn naam!

Een bericht gedeeld door Waasland-Beveren (@waaslandbeveren.official) op

Zomerstage 2019 Hoenderloo - dag één