Go back

Freethielnieuws (19/06): eerste training

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Na twee dagen vol medische tests, stond vandaag de eerste veldtraining op het programma. Nog maar één nieuw gezicht op de Beverse velden; Brent Gabriëls, nieuwe doelman bij Waasland-Beveren, sloot meteen aan bij de troepen van Adnan Custovic. Daan Heymans, afgelopen seizoen uitgeleend aan Lommel SK, sloot ook opnieuw aan bij geel-blauw.

Adnan Custovic bracht vooral heel veel voetballende elementen aan in de openingstraining. Het fysieke aspect werd echter niet vergeten. Na de middag toonde de coach in een videomoment waar hij zijn focus en zwaartepunten wil leggen. Nadien mochten de spelers gaan uitrusten. Morgen wordt er tweemaal getraind.

Er is ook een tester deze week op de Freethiel. De twintigjarige Congolese verdediger Nathan Fasika Idumba mag zijn kwaliteiten bewijzen aan Custovic & co.