Go back

Freethielnieuws (20/06): trainingsdag twee | blessurenieuws

tekst en foto: Martijn De Jonge

Dag twee van het seizoen 2019-2020 op de Freethiel. Adnan Custovic vloog er opnieuw stevig in met z’n jongens. Er werd opnieuw goed en stevig getraind. Bij de eerste afwerkingsoefening van het seizoen, zagen we meteen ook enkele pareltjes binnenvliegen. In vergelijking met gisteren enkele nieuwe gezichten op training. Davino Liessens (examens) sloot aan bij de groep, maar ook Gerben Van Hove (jeugddoelman) en Nana Opoku Ampomah vervoegden de groepstrainingen. Custovic kreeg vandaag ook voor het eerst de ondersteuning van nieuwbakken assistent Geert Dirinck.

Na de middag gingen ze opnieuw het veld op voor een eerder fysieke prikkel. De avondrust is verdiend!

Het stemt ons gelukkig: geen blessures op de Freethiel!