Go back

Geel-blauwe staf krijgt vorm!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Waasland-Beveren heeft de eerste training al achter de kiezen. Supporters die de openingstraining van het seizoen 2019-2020 hebben meegevolgd, zagen Jorèll Beyens deze ochtend mee op het trainingsveld verschijnen. Jorèll zal de staf vervoegen als mental coach van het eerste elftal. Hij was sinds afgelopen seizoen reeds actief bij de jeugdwerking en de beloftenploeg. Het contract van video-analist Mario Ballegeer werd niet verlengd richting volgend seizoen. Zijn vervanger is Johan Verelst. Johan is al lang actief binnen geel-blauw en is onder andere hoofd van de talent scouts van de jeugd. Hij stond afgelopen seizoen ook Jonas Ivens bij in de werking met de beloften.

Morgen zal er echter opnieuw een nieuw staflid op het toneel verschijnen. Geert Dirinck zal komend seizoen de taken van Jonas Ivens, die W-B inruilde voor Club Brugge, overnemen. De 57-jarige trainer zal dus de beloftenkern onder zijn hoede nemen, maar ook Adnan Custovic bijstaan bij de hoofdmacht. Geert komt over van Sporting Lokeren. Welkom op de Freethiel, Geert!

Adnan Custovic krijgt naast Geert, Johan en Jorèll nog steeds de hulp van trouwe honden Eric Dehaeseleer en Dirk Geeraerd. Waasland-Beveren gaat volop op zoek naar een keeperstrainer om de staf compleet te maken.