Go back

Oude gloriën KSK Beveren – RAFC voor het goede doel

Tekst: Valy Van de Merlen - Foto: Archief

Op maandag 22 juli wordt er op het veld van Herleving Sint-Pauwels, naar aanleiding van de warmste week eind dit jaar 2019, een benefietwedstrijd georganiseerd voor een goed doel, namelijk Moeders voor Moeders.

SK Beveren zal, met coach Danny Pfaff, aantreden tegen het sterke R. Antwerp FC, onder leiding van Patrick Goots en Rudi Smidts. Dit initiatief wordt gedragen door Marc Van Britsom. Marc genoot zijn jeugdopleiding op de Freethiel en speelde nadien maar liefst acht seizoenen in de hoofdmacht van geel-blauw. Tegenwoordig is Marc actief als bestuurslid bij Herleving Sint-Pauwels.

Reeds aanwezige oud-spelers SK Beveren:
Kristof Snelders, Patrick Schoofs, Gerry Poppe, Patrick Goots, Robby Buyens, Gary Colling, Werry Sels, Kristof Imschoot, Bert Dhont, Dirk Thoelen, Zinho Chergui, Jurgen Heymans, Peter Meeusen, Marc Van Britsom.

Bij RAFC zal je onder andere de voetbalkwaliteiten van Gunther Ribus, Stefan Leleu, Dennis Fraeyman en – supporter nummer één – Tom Waes mogen aanschouwen.

De wedstrijd gaat door op het terrein van Herleving Sint-Pauwels (Vosdreef 9170 Sint-Pauwels).
Aanvangsuur is 19.OO uur.

Inkom bedraagt  10 en gaat integraal naar het goede doel.

Tickets zijn ook te verkrijgen bij:
Kasteel Walburg, Sint-Niklaas
Herenmode De Waele, Sint-Niklaas
Café Den Blinker, Sint-Gillis-Waas
Café Gelijk dant was, Sint-Niklaas
Café Den Dekker, Sint-Pauwels