Go back

Trouw aan geel-blauw!

De abonnementscampagne 2019-2020 is afgetrapt! De abonnementsprijzen voor het nieuwe seizoen kan je hier terugvinden.

Kan ik hetzelfde kaartje blijven behouden als afgelopen seizoen?

Neen. Vanaf volgend seizoen ben je niet gewoon abonneehouder, maar word je club member van Waasland-Beveren. Scroll even naar beneden, want voor de supporters die member worden voor 15 juli hebben we een speciale actie uitgedokterd.

Hoe lang duurt de voorrangsperiode?

Supporters die afgelopen seizoen een abonnement hadden, hebben voorrang om hun plaats te behouden. Zij krijgen tot 30 juni de tijd om hun plaats te verlengen. Vanaf 1 juli worden alle plaatsen in het stadion die niet werden verlengd, vrijgezet.

Ik had nog consumptiekrediet staan. Ben ik dit kwijt?

Neen hoor, uiteraard niet. Jouw abonnement van het seizoen 2018-2019 kan je volgend seizoen niet meer gebruiken als entreekaart, maar wel als consumptiekaart. Je kan er ook voor kiezen om je consumptiekrediet over te zetten. Stuur een foto van je oude én je nieuwe abonnement door naar info@waasland-beveren.be en we doen het nodige.

Hoe koop ik nu eigenlijk mijn abonnement aan?

Er zijn twee mogelijkheden om je abonnement aan te kopen. Je kan alles geregeld krijgen vanuit je zetel of bureaustoel, maar je kan ook nog steeds langskomen op de Freethiel om alle zaken te regelen.

  • IK WIL MIJN ABONNEMENT ONLINE AANKOPEN

Heel fijn dat je je abonnement online wil aankopen. Je kan je plaats kiezen (plaatsen van bestaande abonnees blijven gereserveerd tot 30 juni), online betalen en je abonnement laten opsturen. Wil je vijf euro verzendingskosten besparen, dan kan je ervoor kiezen om je seizoenskaart af te halen op de Freethiel.

Had je al een abonnement in het seizoen 2018-2019 en wil je je plaats behouden?
Klik dan hier.

Had je al een abonnement in het seizoen 2018-2019 en wil je van plaats veranderen?
Klik dan hier.

Had je geen abonnement in het seizoen 2018-2019?
Klik hier.

  • IK KOM LIEVER LANGS OP DE FREETHIEL OM MIJN ABONNEMENT AAN TE KOPEN

Je bent meer dan welkom op de Freethiel om je abonnement aan te kopen. Het secretariaat is iedere werkdag (maandag tot vrijdag) open tussen 9.00 uur en 17.00 uur. We organiseren de komende weken ook enkele speciale verkoopsmomenten na de werkuren. Hou onze website in de gaten; we houden jullie op de hoogte!

Op deze momenten zijn we alvast geopend:

  • zaterdag 8 juni 2019 | 9.00 uur – 12.00 uur
  • maandag 10 juni 2019 (Pinkstermaandag) | 9.00 uur – 16.00 uur
  • zaterdag 15, 22, 29 juni 2019 | 9.00 uur – 12.00 uur
  • zaterdag 6, 13 en 20 juli 2019 | 9.00 uur – 12.00 uur

Ik verleng voor 15 juli 2019. Welk voordeel heb ik?

Wel, jij kan onze spelerstunnel kleuren! De trappenhal waardoor onze geel-blauwe helden moeten om het veld te betreden gaan we opsmukken. Iedere abonnee die voor 15 juli verlengt, krijgt de kans om een foto door te sturen die we zullen verwerken in die afbeelding. Bij afhaling van je abonnement krijg je een kaart met de te doorlopen stappen. Vraag je om het abonnement op te sturen, dan sturen we stappenwijzer gewoon mee.