Go back

Beleef voetbal in ‘the box’

Enjoy inside the box

De mooiste momenten uit een voetbalwedstrijd vinden meestal plaats in de box, het zestienmetergebied, de zone van de waarheid. In de hoofdtribune van de Freethiel zijn er veertien boxen voorzien, onze skyboxen. Wil jij voetbal beleven vanuit de mooiste zone van de Freethiel? Dan ben je meer dan welkom in één van onze skyboxen.

Je geniet er vanuit een mooi, naar eigen zin in te richten locatie van de mooiste wedstrijden in de Belgische hoogste voetbalklasse. Indien je dat wenst, kan je er zelfs op weekdagen vergaderingen organiseren. Zeg nu zelf, geweldige locatie toch?

Na de wedstrijd, met een hopelijk een driepunter voor Waasland-Beveren, kan je ervoor kiezen om een feestje te bouwen in je skybox. De mogelijkheid bestaat echter ook om af te zakken naar de Business Club op de tweede verdieping, want je bent uiteraard volwaardig Business Club member.