Go back

Fandag Waasland-Beveren 2019: praktische informatie

tekst: Martijn De Jonge | afbeelding: Kevin Reyns

Het is zover; de fandag staat voor de deur! Zaterdag vanaf 15.00 uur is iedereen welkom op en rond de Freethiel voor ons jaarlijks supportersfeest. Hieronder vinden jullie nog enkele praktische richtlijnen. Bij onduidelijkheden, kan je steeds onze medewerkers bereiken via info@waasland-beveren.be of 03 750 25 00.

Belangrijk: jouw abonnement geeft geen toegang tot de Freethiel. Je moet in het bezit zijn van de tickets voor Freethiel Festivalt!

Programma

15.00 uur       start fandag met DJ Cloudgrinder
16.00 uur       Waasland-Beveren – Union SG
17.45 uur        Hits on tour
18.30 uur       spelersvoorstelling Waasland-Beveren
19.00 uur       handtekeningensessie
19.10 uur        optreden De Romeo’s
20.15 uur       optreden Coco Jr. & The All Stars
21.50 uur       DJ-set Regi
22.50 uur      einde fandag

Ticketing

  • Supporters die een abonnement hebben aangekocht en tickets hebben meegekregen

Voor deze supporters is alles in orde. Jouw abonnement geeft jouw geen toegang zaterdag, maar de meegekregen tickets wel. Tot zaterdag!

  • Supporters die een abonnement hebben aangekocht, maar nog geen tickets voor het festival hebben

Er zijn verschillende mogelijkheden. Enerzijds kan je nog langskomen naar de Freethiel met jouw abonnement en jouw twee gratis tickets komen ophalen. Bovendien kan je er ook voor kiezen om jouw twee tickets zaterdag aan het reservatieloket te komen afhalen. De kassiers zullen in het bezit zijn van een namenlijst van de abonnees die nog recht hebben op hun tickets. Uiteraard riskeer je dan enkele ogenblikken te moeten aanschuiven.

  • Supporters zonder abonnement

Ook voor de supporters zonder abonnement zijn er nog aankoopmogelijkheden genoeg. Enerzijds zullen de loketten geopend zijn voor jouw ticket aan te kopen. Vanaf ’s morgens tot ongeveer 21.00 uur kan je aan onafgebroken aan de kassa’s terecht om jouw ticket aan te kopen. Uiteraard kan je ook nog tijdens de week (lees: vandaag en morgen) langskomen naar het onthaal om de tickets aan te kopen.

Voor het parkeren verwijzen we jou graag door naar Parking Bosdam. De hoofdparking van het Freethielstadion is niet toegankelijk.

Waasland-Beveren – Union SG

Om 16.00 uur start Waasland-Beveren aan de laatste oefenstonde van de voorbereiding. Geel-blauw neemt het op tegen Union, misschien wel dé bekerrevelatie van afgelopen seizoen. De Brusselaars speelden ook een heel sterk seizoen in de op één na hoogste klasse van het Belgische voetbal. Enkele praktische weetjes:

  • Enkel ingangen A en B zijn geopend voor deze partij
  • Het cashless paymentsysteem wordt niet in werking gesteld, je kan enkel food & drinks aankopen met jetons
  • De jetons zijn enkel geldig op de fandag en worden niet terugbetaald
  • Voor de wedstrijd kan je drank aankopen op het festivalterrein
  • Tijdens wedstrijd en tijdens de rust kan je drank aankopen in het AVIA-café (voor en na de wedstrijd is dat café niet geopend)
  • Na de wedstrijd kan je drank aankopen op het festivalterrein