Go back

Freethielnieuws (01/07): businessruimte krijgt opknapbeurt

tekst: Martijn De Jonge | foto: Valy Van de Merlen

Waasland-Beveren bouwt verder. Naast het bouwen van een competitieve ploeg op het veld, wordt ook naast het veld gebouwd. Zo wordt onder meer onze businessruimte onder handen genomen.

De tweede verdieping zal opgesplitst worden in twee delen. De mensen die komen genieten van een President’s Lunch zullen allemaal samen zitten aan de kant van blok C. Zij zullen dus plaatsnemen in zaal C, lounge C en de plaats waar vroeger de centrale bar was.

Het tweede deel wordt omgevormd tot één grote ruimte. De muur tussen lounge A en zaal A wordt verwijderd. De ruimte krijgt een volledig nieuwe vloer en wordt opgefrist. Voor aanvang van de wedstrijd zal hier een buffet worden voorzien én er zal een grotere bar worden geplaatst. Hoe die arrangementen er zullen uitzien, wordt spoedig gecommuniceerd.

We krijgen dus in de businessruimte een rustig restaurant aan de ene zijde, aan de andere zijde kan er na de wedstrijd een feestje worden gebouwd met discobar. Het is dus de bedoeling om de twee delen beter aan elkaar te koppelen en geen vier aparte delen meer te hebben.