Go back

Herbekijk het betoog van voorzitter Dirk Huyck voor het BAS

Onder massale persbelangstelling trok Waasland-Beveren gisteren naar de (laatste) pleidooidag van het BAS. Clubadvocaat Kristof De Saedeleer haalde nogmaals aan dat Waasland-Beveren geen daden van matchfixing heeft gesteld, noch actief noch passief. De advocaten van de genoemde bestuursleden Dirk Huyck, Olivier Swolfs, Jozef Van Remoortel en Walter Clippeleyr herhaalden hetzelfde. Waasland-Beveren is compleet onschuldig. De geschillencommissie bevestigde enkele weken geleden de onschuld van W-B, aan het BAS werd nu eenzelfde bevestiging gevraagd.

Ondervoorzitter Jozef Van Remoortel en voorzitter Dirk Huyck namen zelf ook het woord.

Het slotbetoog van een duidelijk geëmotioneerde voorzitter kan je via deze link of met een klik op de afbeelding integraal herbekijken!

De voorzitter van het BAS besloot met de volgende woorden: “We nemen de zaak nu in beraad en komen zo snel mogelijk met een besluit.”