Go back

R. Antwerp FC – Waasland-Beveren (04/08/2019): praktische informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

De eerste uitwedstrijd van het seizoen is meteen het eerste luik van de Scheldederby. Waasland-Beveren trekt op zondag 4 augustus naar de Bosuil voor de confrontatie met Antwerp. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20.00 uur.

Ticketing

Antwerp voorziet voor de supporters van Waasland-Beveren 834 overdekte zitplaatsen in vak Z5. Volwassenen betalen twintig euro in het Bosuilstadion, kinderen jonger dan zestien betalen vijf euro. De combiregeling is van toepassing; je kan enkel kaarten krijgen via de gekende supportersclubs.

De loketten zullen dus niet geopend zijn die dag. Op de bezoekersparking is er plaats voor zeventien autobussen, ook persoon met een beperking kunnen op de parking plaatsnemen. Neem daarvoor eerst contact op met het secretariaat van Waasland-Beveren.

Supportersfederatie

Alle informatie over de supportersclubs kan je hier vinden.

De volgende supportersclubs leggen minstens één bus in:

  • Beverboys
  • Kaai 26
  • Moet Kunnen
  • Freethielboys
  • De Groene
  • Zuute
  • WB United-Sirius