Go back

W-B opnieuw vrijgesproken!

Waasland-Beveren is ook in tweede aanleg  vrijgesproken in de zaak Propere Handen. Het BAS bevestigde de vrijspraak die eerder werd uitgesproken door de geschillencommissie Hoger Beroep van het Betaald Voetbal. Het BAS bevestigt dus, net zoals de geschillencommissie, dat Waasland-Beveren altijd correct heeft gehandeld.

De club kijkt nu vooruit naar de toekomst en kan starten aan een normale voorbereiding op het seizoen 2019-2020. We zijn blij dat gerechtigheid zegeviert.

Voorzitter Dirk Huyck: “Uiteraard zijn we heel tevreden dat het BAS de klacht van de tussenkomende partijen heeft verworpen. De uitspraak ten gronde van de geschillencommissie is echter nog belangrijk want daarin wordt de inhoud van het dossier meer behandeld. Deze club en haar bestuur heeft altijd correct gehandeld. Ik wil nu graag alle sponsors en supporters oproepen om opnieuw de schouders onder deze club te zetten en hun trouw te tonen. We gaan volop aan het werk om opnieuw te tonen in jaargang 2019-2020 dat deze club verdient om op het hoogste niveau aan te treden!”