Go back

Welkom op de Freethiel, Andrija Vukcevic!

tekst en foto: Martijn De Jonge

Andrija Vukcevic is de nieuwste aanwinst van Waasland-Beveren. De Montenegrijnse linksachter was al sinds vorige week dinsdag op proef op de Freethiel. Vukcevic (22) tekent een contract van vier seizoenen.

Vukcevic maakte in 2013, op zestienjarige leeftijd, de sprong naar de hoofdploeg van Buducnost Podgorica. Na twee seizoenen maakte hij een transfer naar Sevilla Atlético, een Spaanse derdeklasser. Uiteindelijk maakte hij in juli 2017 een transfer naar FK Spartak Subotica, een Servische eersteklasser. Daar liep hij op de radar van Waasland-Beveren en na een succesvolle testperiode wordt hij nu ook vastgelegd.

Vukcevic nam al deel aan de wedstrijden tegen RC Lens en Union SG, maar tekent dus nu een contract voor Waasland-Beveren. Hij heeft gekozen voor het nummer 22!

We zullen er alles aan doen om Vukcevic speelgerechtigd te krijgen voor komende zaterdag.

Dobrodosli, Andrija!