Go back

AKKA, nieuwe partner van Waasland-Beveren!

Waasland-Beveren wordt vanaf heden ondersteund door AKKA. Het grootste engineering bedrijf van België zal voortaan op de shirts van Waasland-Beveren te bewonderen zijn.

Serge Vandenhoudt, CEO van AKKA, legt uit waarom ze mee de schouders zetten onder Waasland-Beveren.

“Eigenlijk zijn er drie redenen. Uiteraard is er de naamsbekendheid die op die manier wordt verhoogd. AKKA is het grootste enigneering bedrijf in België, maar blijkt toch nog vrij ongekend te zijn. Via het sponsorship en het toetreden tot de Business Community van W-B, waar veel Antwerpse havenbedrijven inzitten, zal AKKA veel meer gezien worden in Vlaanderen. Bovendien hebben zowel wij als Waasland-Beveren hetzelfde doel: winnen! De waarden van ons bedrijf zijn respect, ambition & courage. Dat is, denk ik, in de lijn van de verwachtingen van de fans van geel-blauw, niet? Ten slotte past ook de familiale sfeer en de traditie van de club. Bij AKKA staan de medewerkers al 35 jaar centraal in het dagelijks beleid van de firma.”

Katrien De Laet, commercieel manager van Waasland-Beveren: “We zijn heel tevreden dat AKKA de club mee gaat ondersteunen. Vanaf het eerste contact was er direct een warm gevoel bij het bedrijf. Net zoals Serge aangeeft, passen de normen en waarden die de club vooropstelt perfect bij het bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat we samen gaan scoren!”