Go back

Waasland-Beveren en Adnan Custovic gaan uit mekaar

tekst: Martijn De Jonge | foto: Photonews

Waasland-Beveren gaat niet verder met Adnan Custovic als hoofdtrainer. De Bosniër wordt na een complete gemiste competitiestart ontslagen.

Adnan Custovic streek in november 2018 neer op de Freethiel. Met een nul op zes tegen Eupen en Moeskroen, miste hij zijn intrede bij W-B. Nadien volgde echter de magische maand december met negen op negen. W-B won tegen Club Brugge, Antwerp en Lokeren. Het stelde daar ook het behoud zo goed als veilig.

W-B en Custovic kozen na het seizoen voor continuïteit en gingen verder aan het verhaal. Met één punt uit vijf wedstrijden miste W-B de start volledig. Custovic kreeg de ploeg niet op de rails en het bestuur besliste dat het tijd was voor een nieuwe wind. Dirk Geeraerd neemt over tot er iemand nieuw is aangesteld.

Bedankt Adnan voor de fijne samenwerking!