Go back

Freethielnieuws (12/08): blessure-update | Jonge Leeuwen

tekst en foto: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren liep in de wedstrijd tegen KAS Eupen heel wat averij op. Andrija Vukcevic viel na iets minder dan een halfuur uit afgelopen zaterdag. Hij liep een lichte verrekking op aan de adductor. Er wordt bekeken wanneer hij kan aansluiten bij de groep. De ernst van de blessure van Aboubakary Koita is nog niet duidelijk. Hij liep een enkeldistorsie op en verder onderzoek moeten uitwijzen hoe ernstig de situatie is. Hij ondergaat vandaag nog een scan.

Vanavond spelen de U21 van Waasland-Beveren een wedstrijd voor de nationale beker U21. Ze nemen het op tegen FC Dender om 20.00 uur. De wedstrijd zal op het kunstgrasveld aan de Freethiel worden afgewerkt. Denzel Jubitana, Brent Gabriƫl, Alexis Gamboa en Eric Asomani zullen vanuit de A-kern versterking bieden.