Go back

Freethielnieuws (19/08): beloftencompetitie | oefenwedstrijd Westerlo

tekst en foto: Martijn De Jonge

Deze middag zijn de beloften aan hun nieuwe seizoen begonnen. De Jonge Leeuwen openen de competitie op het veld van Charleroi. De openingswedstrijd van de troepen van Geert Dirinck startte om 15.00 uur.

Door de nieuwe reglementen (op gebied van leeftijd) in de beloftencompetitie kunnen spelers die in het weekend minder speelminuten kregen bij het A-elftal niet meer aansluiten bij de beloften. Daarom zal de sportieve cel regelmatig op zoek gaan naar oefenwedstrijden. Op die manier doen ook de jongens met minder minuten matchritme op. Morgen, dinsdag 20 augustus, zal een selectie van Waasland-Beveren het opnemen in een oefenwedstrijd tegen Westerlo.

Selectie: Debaty, Van Hove, Moren, Gamboa, Foulon, Bizimana, Jubitana, Keita, Heymans, Dierckx, Milosevic, Sula, Agyepong, Omeruo (tester)