Go back

Jur Schryvers en W-B verlengen de samenwerking!

tekst: Martijn De Jonge | foto: Photonews

Jur Schryvers heeft zonet een nieuw contract getekend voor geel-blauw. De jonge Belg (22) tekende een contract van drie seizoenen, met optie op een vierde.

Schryvers, die afgelopen zondag nog de defensieve middenvelder was op het veld van Antwerp, streek reeds in juli 2017 neer op de Freethiel. Hij kwam over van Club Brugge. Schryvers toonde zijn polyvalentie door zowel als rechtsback, centrale verdediger als defensieve middenvelder uit de voeten te kunnen. In zijn openingsseizoen maakte hij meteen veel minuten. Hij kwam in 21 van de 40 (POII inclusief) wedstrijden in actie voor Waasland-Beveren. Hij verzamelde één assist dat seizoen.

Afgelopen seizoen was hij nog belangrijker voor W-B. Hij speelde 24 van de 30 competitiewedstrijden en alle play-offwedstrijden. Op zijn eindrapport had hij dan één doelpunt en drie assists achter zijn naam. In het huidige speelde Jur reeds iedere minuut.

Een mooi moment voor Schryvers was uiteraard ook het afgelopen EK voor beloftenelftallen. Het was in maart 2018 dat hij zijn debuut maakte voor de Belgische nationale beloftenploeg. Het EK was een mooie kers op de taart en smaakt naar meer.

Het geslaagde huwelijk tussen W-B en Jur wordt dus verlengd. Zowel de club als de speler zijn heel blij met deze gang van zaken. We kijken uit naar meer moois, Jur!