Go back

W-B gaat met 4-1 onderuit op Bosuil

Tekst: Martijn De Jonge | foto: Photonews

Geel-blauw ging zonet onderuit met 4-1 in Antwerp. Matthias Verreth scoorde het enige doelpunt voor Waasland-Beveren.

Waasland-Beveren begon te slap aan de partij. Reeds na een handvol minuten was geel-blauw al op achtervolgen aangewezen. Mbokani trapte de openingstreffer voor Antwerp tegen de touwen: 1-0. W-B reageerde meteen. Francesco Forte kreeg een goede schietkans, maar doelman Bolat kon redding brengen. Nog voor het halfuur kon ook debutant Andrija Vukcevic goed voorzetten. De Antwerpse defensie stond echter pal. Op het halfuur dan opschudding aan de andere kant. Hairemans trapte pal op Vukotic. Tot ieders verbazing wees Boucaut naar de stip. Hij werd echter gecorrigeerd door de VAR. Hij ging echter niet mee in dat verhaal en hield voet bij stuk. Refaelov trapte de elfmeter binnen: 2-0. Opnieuw reageerde W-B gepast, deze keer via Abou Koita. Zijn loopactie was perfect, zijn schot ging voorlangs. Vijf minuten voor de pauze was het wel raak. Matthias Verreth was wakker op hoekschop en trapte de 2-1 binnen.

Het begin van de tweede helft leek wel een kopie van de eerste. Na drie minuten kon de thuisploeg opnieuw scoren. Buta scoorde de 3-1 na heel zwak verdedigen van geel-blauw. Deze keer bleef de reactie van W-B uit. De thuisploeg was sterker. In minuut 69 resulteerde dat opnieuw in een doelpunt, opnieuw via Mbokani: 4-1. De thuisploeg bleef dominant en tikte de partij uit.

 

Bekijk hier de samenvatting: