Go back

Croky Cup: Waasland-Beveren – KVC Westerlo (24/09/2019): praktische informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren speelt op dinsdag 24 september 2019 de 1/16de finales van de Croky Cup, de commerciële naam van de beker van België. Geel-blauw neemt het op de eigen Freethiel op tegen KVC Westerlo. De wedstrijd tegen ex-coach Bob Peeters wordt afgetrapt om 20.00 uur.

Ticketing

Je kan je tickets voor de bekerwedstrijd aankopen op twee manieren. Je kan zoals gewoonlijk langskomen op de Freethiel, iedere weekdag geopend tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Bovendien kan je je tickets ook online bestellen via Tickethour of aankopen aan het loket op de wedstrijddag zelf.

Iedere supporter, zowel de thuissupporters als de bezoekers, betalen tien euro om de wedstrijd bij te wonen. Jongeren die nog geen zestien jaar zijn betalen slechts de helft.

Doordat de gedeelde recette van toepassing is, kunnen abonnees niet gratis binnen en moet dus iedere supporter de inkomprijs betalen.

 

Tribunes

Voor de bekerwedstrijd tegen KVC Westerlo kan je je tickets aankopen in volgende vakken: A, B, C en E. De bezoekers uit Westerlo nemen plaats in vak D.
Volgende drankpunten zullen worden geopend: Avia Café, Business Club, Café E en de bezoekerskantine

 

Dineren op de Freethiel

Supporters die wensen te dineren, kunnen zich ook inschrijven voor de footlunch die wordt georganiseerd in de hoofdtribune. Voor €35 kan je genieten van een tweegangenmenu én de wedstrijd. Je ticket is dus inbegrepen in de prijs.

Wil je je graag inschrijven of het menu ontdekken voor de bekerpartij? Klik dan hier.

 

Vragen?

Contacteer ons gerust. Stuur een mailtje naar info@waasland-beveren.be of bel naar 03 750 25 00 (9.00 uur – 17.00 uur)