Go back

Freethielnieuws (11/09): spelersnieuws

tekst en foto: Martijn De Jonge

Matthias Verreth vervoegde vandaag na zijn interlandperiode met de U21 van België de groep. Djihad Bizimana (Rwanda) sluit morgen aan. Aaron Tshibola is naar Engeland gevlogen om zijn echtgenote bij te staan bij de bevalling van hun eerste kindje. Hij sluit spoedig weer aan. Xian Emmers is ziek en traint dus niet mee. Olivier Dhauholou werkt samen met de kinesisten zijn conditionele achterstand weg. De aanvaller is niet honderd procent fit en werkt specifieke oefeningen af.

Aboubakary Koita en Lucas Pirard trainen opnieuw volledig mee met de groep.

Yuki Kobayashi traint individueel tot de papieren in orde zijn. Momenteel ligt de bal in het kamp van de Nederlandse overheid, dit omwille van zijn laatste periode bij Heerenveen. De club doet keihard zijn best om hem speelgerechtigd te krijgen tegen het weekend.