Go back

Freethielnieuws (17/09): beloften verliezen van Zulte Waregem | spelersnieuws

tekst: Martijn De Jonge | foto: Kevin Reyns

Onze Jonge Leeuwen speelden gisteravond op de eigen Freethiel tegen Zulte Waregem. Het werd 2-3 voor de bezoekers. Na amper een kwartier was Waasland-Beveren al op achtervolgen aangewezen. De Smet opende voor de bezoekers de score vanop de stip. Voor de pauze was er nog één keer gevaar te noteren, opnieuw voor de bezoekers. Doelman Gabriël toonde echter zijn kunnen en bracht redding.

Na de pauze meer animo in de wedstrijd. Din Sula werd weggestuurd en twijfelde niet: 1-1. Op het uur kwamen de bezoekers opnieuw op voorsprong. Een hoekschop werd krachtig tegen de touwen gekopt: 1-2. Een handvol minuten later bracht Sula W-B opnieuw langszij. Hij kopte de voorzet van Mauro Trari voorbij de bezoekende goalie: 2-2. Een kwartier voor tijd was er een voorzet van de bezoekende Timotheou die leek binnen te waaien, maar Brent Gabriël zweefde de bal enig mooi uit doel. Een minuut later was het toch opnieuw raak voor de bezoekers. Alexis Gamboa werkte de 2-3 ongelukkig in eigen doel.

Opstelling: Gabriël, Knollenburg, Pejic, Gamboa, Liessens, Van Noten, Asomani, Oulad, Sula, Ben Omar, Trari

Spelersnieuws

Aaron Tshibola is zaterdagavond papa geworden. Hij sluit deze ochtend opnieuw aan bij de groep.