Go back

Play True Day Belgium gaat ook in 2019 voor #cleansport

In september 2019 gaat de Belgische sport weer volop voor #Cleansport! Voor de Pro League is het belangrijk dat voetbal op een gezonde manier bedreven wordt. Daarom ondersteunt ze de Play True Day, de internationale sensibiliseringscampagne rond dopingvrije sportbeoefening.

Play True staat in het teken van een zuivere sport. Als vertegenwoordiger van de 24 profclubs wil de Pro League mee strijden tegen doping. Dopinggebruik druist niet enkel tegen de geest van de sport in, het brengt ook ernstige gezondheidsrisico’s met zich mee.

Tijdens het weekend van 14 september engageert (naam club) en de andere clubs van de Pro League zich om gedurende hun wedstrijd een sensibiliserende boodschap op hun ledboarding te projecteren.

U vindt meer informatie over de campagne op de pagina van Play True Day 2019.