Go back

RSC Anderlecht – Waasland-Beveren (29/09/2019): nuttige informatie

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren trekt zondagmiddag naar het Lotto Park, de thuishaven van RSC Anderlecht. De match tegen de recordkampioen wordt afgetrapt om 14.30 uur. Scheidsrechter Jan Boterberg is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden, Jonathan Lardot is de VAR in het busje.

Ticketing

RSC Anderlecht stelt 680 plaatsen beschikbaar aan de bezoekende supporters. Zoals bij iedere wedstrijd in Anderlecht is de combiregeling van kracht. In de vakken S16 en S17 kan je zittend naar de wedstrijd kijken. Een volwassene betaalt daar twintig euro om de match bij te wonen. Kinderen jonger dan achttien jaar betalen vijf euro minder. Wil je liever staand van de wedstrijd genieten? Dan kies je best voor vakken S5 en S6. Een volwassene betaalt daar vijftien euro, een jongere betaalt tien euro. Rolstoelgebruikers kunnen hun ticket in voorverkoop aanvragen via info@waasland-beveren.be.

Tickets zijn dus enkel verkrijgbaar via de supportersclubs aangezien het combiregeling is. De contactgegevens van de clubs vind je hier terug.

Supportersfederatie

Volgende supportersclubs leggen een bus in naar de hoofdstad:

  • Beverboys: vertrek in Beveren om 12.45 uur
  • De Groene: vertrek in Vrasene om 12.15 uur en in Melsele om 12.45 uur
  • Moet Kunnen: vertrek in Kemzeke om 12.00 uur en in Beveren om 12.30 uur
  • Sirius/ WB United: vertrek om 13.00 uur
  • De Zuute: vertrek in Brecht om 12.00 uur en in Hemiksem om 12.45 uur
  • Kaai 26: vertrek in Temse om 13.00 uur