Go back

Samen voor een vol VAK E

Tekst: Valy Van de Merlen - Beelden: Freethiel Vlogger (on YouTube)

Zaterdag 21 september speelt Waasland-Beveren zijn vierde thuiswedstrijd van het seizoen. W-B ontvangt dan Royal Excel Moeskroen op de Freethiel. Na de mindere competitiestart hopen we samen met u de eerste thuiszege van het seizoen te kunnen vieren. Uiteraard hopen we zaterdag al eens een overwinningspint te drinken, al smaakt die op de Freethiel nog zooooo veel beter.

De spelers kunnen dit uiteraard niet alleen, zij hebben jullie steun nodig! Samen kunnen we ons doel bereiken. Waasland-Beveren wil in samenwerking met de supportersfederatie graag een handje helpen om zoveel mogelijk supporters in vak E te mobiliseren. Aan de hand van deze ticketactie kan je vrienden, vriendinnen, familieleden, kennissen of volstrekt onbekenden meenemen of overtuigen om voor het eerst te proeven van een avondje Freethiel.

Alle jongeren onder 16 jaar krijgen GRATIS toegang! Ben je ouder dan 16, dan kost een ticket voor deze wedstrijd amper €5. Een ticket voor onze staantribune bedraagt normaal gezien €15.

Hoe kom ik aan mijn tickets?

Ben je ouder dan 16 jaar?
Je kan jouw tickets aankopen aan het onthaal in voorverkoop, aan de loket Meerminnendam op de wedstrijddag zelf of via tickethour.

Ben je jonger dan 16 jaar?
Jouw ticket is volledig gratis! Een ticket kan je in voorverkoop verkrijgen aan het onthaal in het Freethielstadion. Geraak je er niet op voorhand? Geen probleem! Op de wedstrijddag zelf kan je aan de loket Meerminnendam ook nog een gratis ticket krijgen. Om extreem lange wachtrijen te vermijden, kan je best jouw ticket in voorverkoop aankopen natuurlijk.
Opgelet: je krijgt enkel een gratis ticket op vertoon van jouw identiteitskaart.

Praktisch zaken

De poorten openen om 18.30 uur. DJ-set vindt plaats in Café E, het drankpunt onder de staantribune. Onze stadion-DJ Cloudgrinder zal jullie alvast in de juiste stemming proberen te brengen.

Om 19.15 uur worden ook de tribunes geopend, zodat wie dat wil de spelers van bij de start van de opwarming kan aanmoedigen. Voor aanvang van de wedstrijd worden onze jongste leeuwen voorgesteld tijdens het jeugddefilé. Redenen te over om zaterdag op tijd aanwezig te zijn in het stadion. De match zelf levert mogelijk enkele debutanten op met nieuwkomers.

Beelden via Freethiel Vlogger. Bekijk zijn YouTubekanaal hier.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen