Go back

STVV – Waasland-Beveren (14/09/2019): praktische informatie

Waasland-Beveren neemt het komende zaterdag op tegen STVV. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20.00 uur. De eerste wedstrijd van nieuwbakken coach Arnauld Mercier zal geleid worden door scheidsrechter Bert Put.

Ticketing

In het stadion van STVV zijn er voor de bezoekers 784 zitplaatsen en 576 staanplaatsen voorzien. Een volwassene betaalt vijftien euro om te staan en twintig euro om te zitten. Jongeren die nog geen twaalf jaar zijn betalen zowel om te staan als om te zitten tien euro. De combiregeling is niet van kracht. De loketten zullen geopend zijn vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd. Je kan ook je tickets aankopen op de Freethiel. Het secretariaat is iedere weekdag geopend tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Rolstoelgebruikers kunnen, tot donderdagavond, hun ticket op voorhand aanvragen via info@waasland-beveren.be.

Supportersfederatie

Volgende clubs leggen een bus in naar Stayen.

  • Beverboys: vertrek Beveren om 17.45 uur
  • Moet Kunnen: vertrek Kemzeke om 17.00 uur – vertrek Beveren om 17.30 uur
  • Kaai 26: vertrek Temse om 16.45 uur
  • Sirius/WB United: vertrek Sint-Niklaas 17.30 uur en vertrek Beveren om 17.45 uur
  • Woodstock: vertrek Nieuwkerken om 17.40 uur
  • De Groene: vertrek Vrasene om 17.15 uur en vertrek Melsele om 17.45 uur
Reisweg
  • Vanuit Brussel :

E40 richting Luik – afrit 28 (Landen – Hannuit)

Richting St-Truiden blijven volgen (je passeert o.a. Walsbets, Gingelom, Velm, Kerkom).

In Sint-Truiden brug over de N3 oversteken en links afslaan richting Tienen. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding Luik-Brussel). Aan de rechterkant liggen de gebouwen van de vroegere Belgische Fruitveiling.

Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor. Stayen ligt aan de rechterkant.

Oriëntatiepunten:

Rechterkant gebouwen Belgische Fruitveiling, links Fedasil.

  • Vanuit Antwerpen:

E313 richting Luik – afrit 28 (Hasselt-Zuid – Sint-Truiden). Deze “expressweg” moet je gewoon blijven volgen. Je passeert onder meer Alken en Zepperen / Kortenbos. Deze weg sluit aan op de ring rond het hartje van Sint-Truiden.

Oriëntatiepunten:

Garage Mercedes Claes en later Delhaize (beiden linkerkant). Blijf volgen tot je aan de afrit Tienen komt. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding Luik-Brussel). Aan de rechterkant liggen de gebouwen van de vroegere Belgische Fruitveiling. Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor. Stayen ligt aan de rechterkant.

Voor de bezoekende supporters. Langs de Haspengouwlaan (omleidingsweg Tienen -Luik ) is er aan de ingang van de bezoekers parkeerruimte langs de weg voor de bezoekers voorzien. (rechts gezien in de richting van Tienen) Eén rijstrook wordt hier voorbehouden als parking voor de supporters van de bezoekende club. De ingang bezoekers is ingericht langs de Haspengouwlaan ( N3.aan de spoorwegoverbrugging.). Parkeren toegelaten tot max 1 uur na de wedstrijd. Hou rekening met de aanwijzingen van de lokale politie betreffende de parkeertoestand.