Go back

Supporters helpen echt | Stadionactie W-B – KVO (5/10)

Tekst, video & Afbeelding: Valy Van de Merlen

Vanmiddag boekten onze leeuwen een welverdiend punt op het veld van Royal Sporting Club Anderlecht. Een knap resultaat dat mede mogelijk werd door jullie fantastische steun!

Zaterdag 5 oktober ontvangen we KV Oostende in het Freethielstadion. We moeten het jullie niet vertellen dat we graag de drie punten op de Freethiel willen houden. Maar onze spelers kunnen dit niet alleen. Jullie onvoorwaardelijke steun is enorm belangrijk voor onze geel-blauwe leeuwen. Daarom willen we onze supporters en onze trouwe abonnees belonen en mobiliseren met een ticket- en drankactie. Samen gaan we die overwinning pakken tegen KVO!

De actie geldt: “Drie halen, twee betalen”

Eerst en vooral kan iedere abonnee gratis iemand meebrengen naar de wedstrijd. Het ideale moment om zoveel mogelijk vrienden en familie te overtuigen mee te gaan naar de Freethiel.

Het gratis ticket, waar je als abonnee recht op hebt, kan je vanaf maandag afhalen aan ons onthaal op vertoon van je abonnement. Kan je je moeilijk vrijmaken tijdens de openingsuren? Geen probleem. Vul hieronder het formulier in en we sturen jou het gratis E-ticket per e-mail door.

Ook als niet-abonnee kan je genieten van deze voordeelactie. Bij aankoop van twee tickets krijg je één ticket gratis! Bestellen kan je via tickethour of tot zaterdag 12.00 uur via het onthaal op de club. Problemen om tickets te kopen via Tickethour? Klik HIER voor wat extra uitleg.

Samen kunnen jullie bovendien genieten van de drankactie in het stadion. Want twee drankjes bestellen, is ééntje gratis! De actie loopt vanaf het openen van de poorten (18.30 uur) tot 22.00 uur. Zo kan u de wedstrijd nog eentje drinken op de overwinning in één van onze drankpunten!

We hopen jullie talrijk te mogen ontvangen en smeer alvast jullie kelen want.. supporters helpen echt!

***De ticketactie is van toepassing voor de vakken A, C, E, F, G en H. Aan loket op de wedstrijddag zelf worden er geen gratis tickets meer meegegeven.

***De drankactie is van toepassing in  drankpunten Avia, Cibel, Café E en Themacafé.