Go back

Waasland-Beveren – KVC Westerlo (Croky Cup | 24/09/2019): selectie en voorbeschouwing

tekst en afbeelding: Martijn De Jonge

Waasland-Beveren speelt morgen de 1/16de finales van de Croky Cup. Geel-blauw ontvangt KVC Westerlo om 20.00 uur op de Freethiel. Scheidsrechter Wim Smet is aangeduid om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Met KVC Westerlo treft Waasland-Beveren ook Bob Peeters opnieuw aan op de Freethiel. Peeters was in 2013-2014 trainer bij Waasland-Beveren en zette iets moois neer op de Freethiel. Peeters doet bij KVC Westerlo ook heel goede dingen. Westerlo staat momenteel slechts op de vierde stek in de rangschikking, maar telt maar drie punten minder dan leider OH Leuven. W-B treft dus een te duchten tegenstander morgen.

Waasland-Beveren werd afgelopen weekend opnieuw te karig beloond na een goede partij tegen Moeskroen. Aanvankelijk werd de gelijkmaker van Beni Badibanga nog (onterecht) afgekeurd voor buitenspel, maar Jur Schryvers zorgde toch nog voor een verdiend punt. Al hadden drie punten zeker niet gestolen geweest.

Arnauld Mercier kan morgen niet rekenen op Milan De Mey, Davino Liessens, Djihad Bizimana en Olivier Dhauholou door blessures. Alexis Gamboa, Eric Asomani, Brent Gabriƫl en Din Sula spelen vanavond met de beloften tegen Antwerp.

Alle informatie over ticketing en welke tribunes geopend zijn, vind je hier.

Selectie: